28 август - 16 септември

  #EuroVolleyM - ФАКТИ

  The biggest stage in Volleyball

  Друга година, иста страст! ЦЕВ Европското превенство (мажи) ги обединува најдобрите нации и играчи од континетот во потрага за слава и историја. Купете ја вашата карта сега, дадете поддршка на вашиот тим и доживејте го Еврпското првенство.

  #EuroVolleyM - БИЛЕТИ

  Бугарија - Варна
  Palace of Culture & Sports
  Капацитет: 4.500
  Датуми: 29.08-11.09.2023
  Фаза на настан: Pool Phase (B), 1/8 & 1/4 Finals
  Натпревари: 21
  Тимови:
  Bulgaria Finland Slovenia Ukraine Croatia Spain

  Израел - Тел Авив
  Shlomo Group Arena
  Капацитет: 3.400
  Датуми: 29.08.-05.09.2023
  Фаза на настан: Pool Phase (D)
  Натпревари: 15
  Тимови:
  Israel Romania Türkiye France Portugal Greece

  Северна Македонија - Скопје
  Boris Trajkovski Sports Center
  Капацитет: 4.900
  Датуми: 30.08.-06.09.2023
  Фаза на настан: Pool Phase (C)
  Натпревари: 15
  Тимови:
  North Macedonia Montenegro Poland Czech Republic The Nederlands Denmark

  Италија - Болоња

  UNIPOL Arena
  Капацитет:
  Датуми: 28.08.2023
  Фаза на настан: Pool Phase (A)
  Натпревари: 1
  Тимови:
  Belgium Italy

  Италија - Перуџа
  Pala Barton
  Капацитет: 6.000
  Датуми: 30.08.-01.09.2023
  Фаза на настан: Pool Phase (A)
  Натпревари: 6
  Тимови:
  Germany Switzerland Belgium Italy Serbia Estonia

  Италија - Анкона
  PalaRossini
  Капацитет: 5.000
  Датуми: 03.09.-06.09.2023
  Фаза на настан: Pool Phase (A)
  Натпревари: 8
  Тимови:
  Germany Switzerland Belgium Italy Serbia Estonia

  Италија - Бари
  PalaFlorio
  Капацитет: 6.000
  Датуми: 09.09.-12.09.2023
  Фаза на настан: 1/8 & 1/4 Finals
  Натпревари: 6
  Тимови: tba

  Италија - Рим
  Palazzo dello Sport
  Капацитет: 11.000
  Датуми: 14.09. & 16.09.2023
  Фаза на настан: 1/2 Finals, Finals
  Натпревари: 4
  Тимови: tbd